Kerst 2020
Zoals al vele jaren kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van de kerstmenu’s van Silverlicious.
De opzet is echter verbeterd. Voor de echte restaurant beleving maken wij (waar mogelijk) de gerechten op bord. Nu hoeft u alleen nog maar de warme gerechten op te warmen! Met minder werk een mooier diner! U kiest zelf het aantal gangen maar we vragen u wel om de keuze te beperken tot maximaal 2 verschillende gerechten per gang. Daarnaast hebben we de perfecte wijnen bij ieder gang geselecteerd. Deze kwaliteitswijnen van Wijnhuis Beaugrim kunt u, per fles, bij het menu bijbestellen.
De kerst diners kunnen niet meer besteld worden.
De kerst is inmiddels uitverkocht. U kunt uw bestelling niet meer plaatsen.
In verband met Corona willen wij aan de hand van het aantal bestellingen een planning maken om de diners te laten ophalen of te bezorgen. Dit doen we om ten alle tijden de regels van het RIVM te waarborgen. Uiterlijk 21 december ontvangt u van ons nader bericht mbt ophalen of bezorgen van uw kerstdiner. Hopend op uw begrip.
Menu
Voorgerechten
Terrine van Parmaham, ganzenlever en Madeira-gelei op Limburgs roggebrood .
Cases Muscat Viognier € 12,50 of Doi Raps € 19.00
Rundercarpaccio met truffel mayonaise, tapenade van Taggiasche olijven en Parmezaanse kaas
Garnacha Nebla € 10,00 of Les Auzines € 12.95
Gegrilde portobello op een salade van fregola Sardo pasta en mayonaise aangemaakt met eekhoorntjesbrood
Isola Augusta Pinot Noir € 11.50 of Bourgogne Pinot Noir € 20.50
Kreeftensalade met appel met een heldere ravioli gevuld met grijze garnaaltjes en gekonfijte cherrytomaat en geserveerd met een kerriemayonaise +€3,50
Parina Chardonnay € 7.50 of Vire Clessé € 16.50
Soepen
truffel pastinaaksoep met kaas kletskoppen
Licht gebonden wildsoep met paddenstoelen
Basilicumsoep met zeebaars knoflook croutons
Tussengerechten
Hazenpeper met cantharellen geserveerd met een bladerdeeg crouton
Bertholets grenache syrah mourvedre € 10.50 of La Rougante € 13.50
Coquilleschelp gevuld met coquilles en kreeft, gegratineerd met kaas (+€ 3,50)
Perdeberg chenin blanc € 9.50 of Gruner Veltliter reserve € 16.50
Artisjok gevuld met pasta, fijne ratatouille, tomaat en oude kaas
Fiano Miopasso € 9.50 of Fiano Masca del Tacco € 16.50
Licht pikante gamba’s in een licht pikante tomatensaus
Bartholets Vermentino € 10,50 of Clunia Albillo € 22,50
Hoofdgerechten
Tournedos met gepofte groenten en saus naar keuze (Stroganoff- , champignon-, peper- of truffelsaus)
Gazur Ribeira del duero € 12.00 of Ramon Bilbao edición limitado € 16.50
Herten rug filet met saus van vijgen op een stampotje van rode kool met rozijnen en kaneel
Quota 29 € 11.50 of Ripasso € 16.50
Heilbot met gekonfijte zuurkool, cantharellen en een beurre blanc met truffel
Barbera d’asti € 12.00 of Kobler Chardonnay € 15.00
Aubergine gepaneerd met Parmezaan met een tomatensaus met basilicum en mozzarella
Monte llano tempranillo € 9.50 of Crozes Hermitage € 19.50
Nagerechten
Chocolade dessert van diverse soorten en bereidingen van chocolade
Crêpes Suzette, flensjes met sinaasappel karamelsaus en mousse van bloedsinaasappel
Wijzigen voorbehouden i.v.m. verse aanvoer van producten.
De volledige omschrijving van de wijnen vindt u op beaugrim.nl
Prijzen
Diners
3 gangen diner met voorgerecht-hoofd en dessert | € 37,50 p.p. |
4 gangen diner met soep als tussengerecht: | € 39,50 p.p. |
4 gangen diner met warm tussengerecht | € 44,95 p.p. |
5 gangen diner met soep en 1 tussengerecht | € 49,95 p.p. |
5 gangen diner met 2 tussengerechten | € 52,50 p.p. |